Servicii

Deservirea calculatoarelor

Acolo unde există computere și echipamente tehnologice, este nevoie de reparații. Asigurarea faptului că totul funcționează bine este responsabilitatea noastră.

Echipamente periferice

Echipamentele de asistență IT sunt prezente în fiecare birou. Noi te putem ajuta cu instalarea, configurarea, întreținerea și repararea acestor echipamente.

Supraveghere video

Supravegherea video este un instrument popular pe care majoritatea întreprinderilor îl folosesc. Noi asigurăm montarea, mentenanța și deservirea.

Suport și consultanță

Tehnologia informației este un domeniu în continuă evoluție. În fiecare zi, o nouă tehnologie își face loc pe piață, iar rolul nostru este furnizarea răspunsurilor.

Abonament lunar

Punem la dispoziție cele mai avantajoase abonamente de externalizare a serviciilor IT de pe piață. Oferim prețuri avantajoase, servicii calitative și operatori calificați. Cartea noastră de vizită sunt clienții mulțumiți!

Prestarea serviciilor la solicitare

Punem la dispoziție cele mai bune servicii de mentenanță IT în afara abonamentelor. Clienții noștri pot alege serviciul potrivit în funcție de necesitate. Acționăm prompt, ne deplasăm la sediul clientului și oferim cele mai bune prețuri de pe piață.

Contactează-ne​