Avantajele sistemelor de securitate video

Când vine vorba de siguranța generală și securitatea afacerii dvs., sistemele de supraveghere video și securitate sunt un aspect obligator. Acestea reprezintă o inovație în domeniul securității și monitorizării pentru companiile de pretutindeni. Implementarea unui sistem de securitate video presupune protejarea bunurilor companiei dvs. precum și persoanele care lucrează în ea, care joacă un rol vital în operațiunile unei afaceri de succes. De la prevenirea furtului până la detectarea tiparelor de mișcare a clienților, sistemele de supraveghere video oferă companiilor o serie de avantaje.

 1. Reduce furturile și actele de vandalism
  Camerele de supraveghere video oferă claritate înaltă și unghiuri de vizualizare largi, care permit obținerea unei imagini de ansamblu asupra perimetrului indiferent dacă este noapte sau zi. Această calitate oferă companiilor capacitatea de a vedea clar ce se întâmplă – bine și rău – în cadrul și în jurul perimetrului lor. Materialul video de calitate înaltă permite utilizatorilor să întreprindă acțiuni împotriva persoanelor surprinse în timpul actelor de furt sau vandalism.
 2. Reduce costurile de securitate
  Instalarea unui sistem de supraveghere video performant reduce practic costurile de securitate prin excluderea necesității angajării personalului calificat în domeniul pazei. Acesta include doar costul inițial pentru echipament și instalare și un preț redus pentru mentenanță. Sistemul de supraveghere video va asigura monitorizarea pe o zonă mai largă, acoperind fiecare unghi al perimetrului protejat, fără a fi necesară angajarea unui număr mare de agenți de pază. 
 3. Îmbunătățește productivitatea și previne fraudele
  O afacere tipică poate pierde până la 5% din venituri din cauza fraudelor comise de personalul intern. Cu un sistem performant de supraveghere video funcțional 24/24, angajații își vor îndeplini sarcinile mai eficient, cu respectarea timpului destinat pentru pauze și pentru lucru. Totodată, aceștia își vor desfășura activitatea în condiții de siguranță sporită, un obiectiv protejat video este mai rar ținta atacurilor. Supravegherea video protejează angajații indirect, monitorizând fiecare vizitator care intră în clădire și păstrează o înregistrare video a activității lor.
 4. Clienții vor percepe compania dvs. ca pe un loc sigur în care pot reveni
  Prezența unui sistem de securitate video bun, arată clienților că vă preocupă siguranța și securitatea lor. În felul acesta le puteți îmbunătăți percepția generală asupra afacerii dvs.
 5.  Crește vânzările
  Camerele video vă pot ajuta, de asemenea, să vindeți mai multe produse din magazinul dvs. În ce mod? Acestea facilitează urmărirea tiparelor de trafic ale clienților în întregul magazin. Acest lucru vă permite să mutați produsele și să ajustați stocurile, astfel încât să profitați din plin de zonele cu trafic intens.
 6. Vă pot ajuta să evitați plângerile nefondate
  Una dintre cele mai grave temeri ale oricărei afaceri este cererea de chemare în judecată. Indiferent dacă apare un accident, vătămare, hărțuire sau alte probleme la fața locului, deținerea de dovezi video poate facilita soluționarea cazului în cel mai echitabil mod.

Supravegherea video vă oferă acces vizual la afacerea dvs. atunci când aveți nevoie de ea 24/7, 365 de zile pe an.

Dacă afacerea dvs. încă nu beneficiază de avantajele unui sistem de supraveghere video performant, puteți apela la serviciile oferite de Halley KM. Pentru mai multe detalii accesați: https://it.halleykm.md/servicii/categoria-videosecuritate/