Avantajele serviciului de IT Outsourcing

Serviciul de Outsourcing reprezintă o practică comercială de angajare a unor specialiști din afara companiei pentru prestarea unor servicii care în mod normal ar trebui să fie realizate de către angajații companiei. Acest lucru se practică în scopul diminuării costurilor companiei și oferă posibilitatea de alocare a resurselor acolo unde acestea sunt necesare și eficiente.

De ce să apelezi la serviciile de IT Outsourcing?

Suntem conștienți că domeniul IT evoluează la viteză înaltă, iar acest lucru poate fi prea mult mai ales când afacerea este în continuă evoluție. Pentru a ține pasul cu dezvoltarea, compania poate opta pentru specialiști instruiți de la o companie terță, care să presteze serviciile necesare acolo unde este necesar, fără a întrerupe fluxul de afaceri al companiei. Serviciul de IT Outsourcing este soluția perfectă deoarece elimină grijile în plus și reprezintă un mod inteligent de a echilibra investițiile și de a reduce cheltuielile de personal intern.

Avantajele serviciului de Outsourcing:

  1. Reduce și controlează costurile de operare;
  2. Îmbunătățește productivitatea companiei;
  3. Oferă specialiști calificați fără necesitate de angajare și pregătire prealabilă;
  4. Asigură acces la abilități și resurse de care compania nu dispune;
  5. Transferă o parte din riscuri către compania contractantă;
  6. Reduce timpul de soluționare a problemelor și implementare a tehnologiilor noi;
  7. Asigură accesul companiei la inovație și tehnologii moderne;
  8. Îmbunătățește flexibilitatea și eficiența prin delegarea responsabilităților dificil de administrat și controlat către companii externe.

Serviciul nostru de IT Outsourcing implică deservirea tehnică a calculatoarelor, întreținerea funcționalității calculatorului, suportul în utilizarea aplicațiilor, deservirea și administrarea serverelor, mentenanța imprimantelor și a faxurilor, deservirea rețelei, efectuare copiilor de rezervă, monitorizarea echipamentelor, telefonie IP, consultanță în achiziționarea echipamentului necesar și videosecuritate.

Optând pentru serviciul de Outsourcing beneficiezi de un întreg departament IT, care te poate ajuta să reduci atât costurile de echipament cât și cele de personal. Totodată serviciul de externalizare poate fi furnizat în regim permanent fără a depinde de concedii și program de lucru.

Nu trebuie să fiți specialist IT pentru a integra soluții moderne în afacerea dvs. și cu siguranță nu aveți nevoie de angajați IT la îndemână pentru a le putea face să funcționeze în timp, de asta ne ocupăm noi.

Serviciul de IT Outsourcing furnizat de Halley KM presupune stabilitate, experiență și performanță.